Beställ Hanna Blooms nya bok!

Med glädje kan vi berätta att Hannas fjärde bok ’UTVALD - just för en tid som denna’ har kommit! Denna gång är det en andaktsbok för årets 52 veckor och är skriven till kvinnor. Om man ger en gåva på 150kr (+ porto) till vårt missionsarbete får man en bok. Om man beställer 10 eller fler ger man en gåva på 120kr/bok och då bjuder vi på frakten! Beställ en eller flera böcker genom att maila till: hanna@gntap.org

Att leva Vid Jesu fötter, lära sig Profetera liv, lära känna Den ljuvligaste rösten av alla och att få Ett hjärta efter Guds eget hjärta är bara några av sakerna Hanna tar upp i sin andaktsbok som är skriven främst för kvinnor. Hon tar upp sanning efter sanning från Guds ord, sanningar som Herren längtar efter att vi ska få se, förstå och leva ut mitt i vår vardag.

Syftet med boken är att den ska få uppmuntra och hjälpa dig som kvinna att se och förstå hur underbart skapad du är och att Gud har himmelska planer med ditt liv. Hannas intention är också att du ska få bli inspirerad och utmanad att, oavsett vad det innebär, våga ta de steg Herren har tänkt och planerat för dig.

Många gånger tror vi att Gud bara väljer att använda vissa människor. Vi målar upp en bild av den perfekta kvinnan samtidigt som bilden av oss själva är långt därifrån. Men inget kunde vara mindre sant. Vi är alla älskade och dyrbara i Konungens ögon, men vi är mer än så. Du och jag är, precis som Ester, utvalda av Gud och har fått talenter att förvalta och använda för att göra skillnad i denna värld och i denna generation. Det är dags för oss kvinnor att resa på oss och inta vår unika plats i Guds rike. Herren vill använda oss, precis som de vi är och med det (lilla) vi har, till att sprida de glada nyheterna om Jesus: ”Herren låter sitt ord förkunnas, stor är skaran av kvinnor som kommer med glädjebudet” (Ps 68:12).

I den här andaktsboken, som sträcker sig över ett helt år, går teori och praktik hand i hand. Varje vecka får du underbara, frigörande sanningar från Guds ord. Till varje text finns sedan tre B:n – Bön, Bibel och Bearbetning, genom vilka du får hjälp att implementera undervisningen i ditt liv.

Bön – Där du utifrån den givna undervisningen kan be ut Guds sanningar.
Bibel – Personliggjorda bibelord från veckans text som du kan läsa och tala ut över dig.
Bearbetning – Veckans ämnesrelaterade reflektionsfrågor att fundera över och svara på för att ta konkreta steg vidare.