Bli partner

När du blir en partner hjälper din gåva och dina böner oss att uppfylla Vision 16 och vinna miljontals människor för himmelriket. Ditt partnerskap hjälper oss att göra kampanjer, eldskonferenser och att ge ut Marcus bok "Sista varvet av Missionsbefallningen".

Vill du bli en del i vårt bärarlag?

Vi ber Gud om 1 000 partners som månatligen ger en valfri gåva till vårt missionsarbete. Då skulle vi kunna genomföra hela sexton kampanjer om året på onådda och behövande platser. Stå med oss i Vision 16 – visionen att göra 16 kampanjer bland Sydasiens onådda människor!

Människors frälsning är den dyrbaraste skatten vi får ta med oss till himlen. När du blir en partner med oss så hjälper din gåva och dina böner oss att uppfylla Vision 16 och vinna miljontals människor för himmelriket. Ditt partnerskap med oss kommer eka ända in i evigheten. Tillsammans kan vi slutföra Jesu Missionsbefallning!

När du bli partner hjälper du oss med:

  • Göra 16 kampanjer om året bland Sydasiens onådda människor, där tiotusentals människor vinns för himmelriket på behövande och onådda platser.
  • Göra 16 eldskonferenser om året som tänder, tränar och sänder ut tusentals pastorer, ledare och evangelister i brinnande evangelisationstjänst.
  • Ge ut  Marcus bok ”Sista varvet av Missionsbefallningen” som en gåva till alla ledare på eldskonferenserna i Asien, på deras egna språk.

Bli partner!