Församlingspartner

Som församlingspartner med Good News To All People hjälper ni oss att uppfylla Vision 16 och vinna miljontals människor för himmelriket. Ert partnerskap hjälper oss att göra kampanjer, eldskonferenser och att ge ut Marcus bok "Sista varvet av Missionsbefallningen".

Vill ni bli en del i vårt bärarlag?

Vi ber Gud om fler församlingar som vill bli partners med oss genom att månatligen eller årligen ge en valfri gåva till vårt missionsarbete. Då skulle vi kunna genomföra hela sexton kampanjer om året på onådda och behövande platser. Stå med oss i Vision 16 – visionen att göra 16 kampanjer om året bland Sydasiens onådda människor.

Människors frälsning är den dyrbaraste skatten vi får ta med oss till himlen. När du blir en partner med oss så hjälper din gåva och dina böner oss att uppfylla Vision 16 och vinna miljontals människor för himmelriket. Ditt partnerskap med oss kommer eka ända in i evigheten. Tillsammans kan vi slutföra Jesu Missionsbefallning!

När ni bli partner hjälper ni oss att:

  • Göra 16 kampanjer om året bland Sydasiens onådda människor där tiotusentals människor vinns för himmelriket på behövande och onådda platser.
  • Göra16 eldskonferenser om året som tänder, tränar och sänder ut tusentals pastorer, ledare och evangelister i brinnande evangelisationstjänst.
  • Ge ut  Marcus bok ”Sista varvet av Missionsbefallningen” som en gåva till alla ledare på eldskonferenserna i Asien, på deras egna språk.

Praktisk information

Som församlingspartner får ni möjlighet att följa med oss på någon av våra missionsresor om ni önskar och vi prioriterar att besöka er församling när ni önskar få besök av oss. Fyll i formuläret nedan och skicka till oss så kommer vi kontakta er inom kort.

Tack att ni blir en partner med Good News To All People och hjälper oss uppfylla Vision 16.

Bli församlingspartner