Dressed for success

Välplanerat och väl förberett i bön. Himmelsk lovsång. Rak undervisning. Profetiska tilltal. Mycket glädje och starka möten med Jesus...

Att säga att vi hade en fantastisk dag, i Örebro den 1:a september, vore att underdriva. Länge hade både vi i WOW-teamet och församlingen Kristet Center i Örebro planerat och laddat för denna WOW-konferens. Redan när vi kom dit kände vi förväntan i luften och allt var otroligt förberett i bön och välplanerat, så vi kände oss som hemma direkt. Rebecka Hagsten ledde hela dagen och inledde med att dela om änkan som så länge hon ställde fram nya tomma krukor, blev de fyllda av Herren. Det var ett profetisk ord om vad som skulle komma att hända under dagen.

Efter lite information från oss i WOW-teamet, Anna från Världen Idag och Rosie Åsberg, entrade lovsångsteamet scenen och drog verkligen ner himmelen på jorden. Jag hade tre pass under hela dagen under temat ”Dressed for success”. Första passet handlade om att precis som vi behöver röja i våra garderober, göra oss av med det gamla för att lämna plats för det nya, behöver vi också göra i vårt sinne.

Andra passet inleddes med en underbar dans av Aizhan Henrysson sedan undervisade jag om att ”Ikläda oss Kristus – att finna sin Gudagivna identitet”. Efter god fika till ljudet av härligt sorl från de ca 230 kvinnor som hade samlats denna dag, hade jag det sista passet om ”Rätt arbetskläder – finna sitt Gudagivna syfte”. Under dagen fick flera kvinnor profetiska tilltal av både mig och Hanna Bergman som är med i WOW-teamet i Osby. Dagen avslutades med förbön där många sökte sig fram och fick starka möten med Jesus.