Vittnesbörd

Här kan du läsa spännande och livsförvandlande vittnesbörd. Dessa teamare är några av hundratals som rest med oss till Afrika och Asien. Vi älskar att se människor i alla åldrar få uppleva Apostlagärningarna i nutid. Låt dessa vittnesbörd inspirera, uppmuntra och utmana dig att också ta steget ut på missionsfältet.

Emanuel Semerson, Örebro

Jag fick förmånen att få vara med på denna härliga resa till Bangladesh. Man skulle kunna ha lagt till ännu fler adjektiv bland annat spännande, utmanande och roliga resa. Det som skilde denna resa från många andra missionresor är att man verkligen åkt till onådda platser och rent konkret predikat evangeliet. Det som Jesus befallde oss att göra. Man upplever att man har vandrat lite som Jesus gjorde när han gick på jorden. Personligen upplever jag att man har fått blivit testad i gåvor som finns inom en. Man har fått predika evangeliet, be för sjuka osv. På en sådan här resa är man så känslig för Gud och han kan peka på saker man behöver ta itu med, men också för att upptäcka det som redan finns i en och det Gud vill använda i framtiden. Vid ett tillfälle så blev jag utmanad att be för sjuka, vilket jag gärna vill bryta igenom på, men inte är så van vid att göra. Det var flera som räckte upp handen och jag bad ut att: ”I Jesu namn, smärta försvinn”, sedan blev fyra stycken totalt helade. Det var helt fantastiskt att det fungerar! Ett annat tillfälle fick jag predika evangeliet för första gången i mitt liv och fick se hur den helige Ande är med och att det finns en sådan smörjelse. 20 st ville ta emot Jesus vid detta tillfälle. Vill bara varna er att man blir verkligen drabbad av missionsvirus och den helige Andes eld. Om du vill bli tänd på nytt och vill ha mer av den heliga Ande, är denna resa perfekt för dig. 

Daniel Karlsson, Örebro

Man kan ha många bilder och tankar om vad mission är och innebär. Men när man ser kvinnor, som precis sprungit fram för frälsning, står med sina lyfta händer, blunda och tårar rinner ner för kinderna så knäcks något i ens hjärta. Eller när säkerhetsvakten med hagelbössa och långt skägg som suttit bakom mig tre möteskvällar plötsligt knackar mig på axeln och ber om en uppföljningsbok. Från jackans innerficka plockar han fram sina läsglasögon, slår upp boken och börjar läsa om Jesus. Eller kvinnan som vi fick betjäna på outreach till helande och befrielse från mardrömmar. Hon lös som en sol av Jesus efteråt och har fortsatt göra det vid varje kvällsmöte jag sett henne. I dessa enskilda människor så får man se Jesus vidrörande, frälsning, helande, befrielse och de får börja bli upprättade. Jag känner igen det, jag har varit med om det förut, men då var det i Sverige och då var det mitt eget inre som förvandlades och jag som fick möta Jesus. Att på denna plats, som inte har någon kyrka utan endast några få kristna familjer, få komma och proklamera evangeliet om Jesus som Guds gåva till dem. Att dag efter dag och kväll efter kväll låta Guds ord gå ut och förvandla människor och det andliga klimatet. Att få ge dem möjlighet till att få samma gåva som jag har fått, det är ett privilegium!

Margareta Moberg, Sävsjö

Vilket äventyr vi hamnade i, i Bangladesh! Detta otroliga land som jag nästan inte visste någonting om. Så annorlunda, tropiskt, frodigt och grönt mot Sverige. Det var alldeles, alldeles underbart att få möta dessa människor. Det är utmanade att tänja på sina gränser och vidga sina vyer. Alla borde testa detta! Första mötet var helt omvälvande. Dessa onådda hinduer och muslimer strömmade fram till frälsning, vilket var otroligt gripande. När jag bad för dessa kvinnor mötte jag deras stora, vackra, mörka, tomma och ropande ögon. Jag kände deras nöd och blev väldigt berörd. Mina tårar har runnit hela resan. En av kvinnorna jag bad för tog emot direkt från Herren och jag såg hur Guds Ande föll över henne och hon började tala i tungor. Många helanden har jag fått se: onda knän, ryggar, nackar m.m. Vi kom till en liten by där kanske 10-15 personer samlades. Evangeliet predikades för dem och jag såg hur en lång muslimsk man, som var överhuvud där, blev mjuk och räckte upp handen och blev frälst. Jag såg att han var jätteberörd, helt underbart! Det var också helt fantastiskt att få predika evangeliet för barnen i skolorna. Nästan alla barn ville ha en relation med Jesus och tog emot honom som sin Herre och många blev helade i Jesu namn. Jag är så tagen av folket i Bangladesh, deras öppenhet, mjukhet och längtan. Jag har blivit smittad av missionsviruset. Detta är inte sista missionsresan för mig om Herren vill och jag får leva. 

Mats Sällqvist, Norrköping

Efter att jag varit på eldskonferensen i Jönköping i januari och hörde om Pakistanresan bestämde jag mig snabbt för att följa med. Väl inne i Pakistan började det roliga på allvar. Vi åkte till en skola och gav vittnesbörd och fick be för skolledningen. På kvällarna var det stormöten med flera tusen människor. Där fick vi höra antingen Hanna eller Marcus predika. Det finns en enorm hunger bland Pakistans folk efter den enda och levande Guden och hans son Jesus Kristus. Vi bad massböner över folket då vi inte fick gå ner bland folket för vakterna. Det var många som vittnade om helanden varje kväll. Uppskattningsvis var 75 procent av de samlade muslimer. När de såg att Gud helande de sjuka var de beredda att omvärdera sin tro. Det var också helt fantastiskt att se alla händer som sträcktes mot skyn,när frågan om de ville ta emot Jesus ställdes. Att fått vara med ger mersmak. Ur ett tacksamt hjärta säger jag: Tack.

Emely Byrén, Jönköping

När jag hörde Marcus prata om Pakistan i en eldskonferens i Jönköping,  kände jag en längtan att åka med och få se Guds verk i första hand. Jag måste säga att det var en av det bästa resor jag har varit med om. Det var inte bara Guds verk, Jesus kraft eller den Helige Andens närvaro som blev så starkt för mig. Men också gemenskapen inom gruppen, den pakistanska kulturen, hungern man såg hos folket och hur Gud rörde vid mig. I denna resa fick jag min kallelse. Nu när jag tänker efter så har den alltid varit där men det var under denna resa som jag var lyhörd och accepterade den. Att åka på Pakistanresan var, trodde jag, för att se Guds verk men det blev mycket mer än så. Det blev att Han verkade mycket djupare i mig. Under alla resans dagar fick jag undervisning från både seminarierna och från alla i gruppen. Jag lärde mig så mycket och  jag är mer än tacksam. För att sammanfatta resan så vill jag säga så här: Det var inte bara det pakistanska folket som upplevde en förändring i deras liv, utan det fick jag också.

Bengt Gustafsson, Linköping

Vi hade en underbar teamresa till Bangladesh. Det var ett bra upplägg på resan med ungdomskonferens på förmiddagen, outreach på eftermiddagen och kampanjmöte på kvällen. Det känns underbart när ungdomar blir berörda av Guds kraft, får en hunger efter mer av Gud och en längtan att nå ut till människor med evangeliet. På eftermiddagarna gick vi ut i byarna som låg runt kampanjplatsen och delade evangeliet med människorna som vi mötte och bad för de sjuka. Det var stor öppenhet bland människorna som vi mötte. De stannade och lyssnade till det enkla evangeliet och många ville ta emot Jesus som sin frälsare. Det var kul att vara ute med ungdomarna från konferensen som hjälpte till att tolka. Det var även bra att gå ut med dem eftersom många av dem kanske inte var så vana vid att gå ut och de blev uppmuntrade av att vi gick ut tillsammans. På kvällsmötena var vi teamare med och bad för människor till helande efter att man hade bett för helande från plattformen. Det var många som ville ha förbön och människorna trängdes för att komma fram.

Mattias Gustavsson, Götene

För cirka sex månader sedan började Gud röra mitt hjärta starkt för människor som lever i andligt mörker och som aldrig fått höra om Jesus. Jag grät för dessa människor och min längtan växte sig stark att få se dem bli berörda av Jesu kärlek, förlåtelse och helande. Varje gång jag hörde Marcus och Hanna predika evangeliet kunde jag känna hur Jesus grät på insidan för de förlorade. Då inbjudan kom att följa med på en teamresa tackade jag ja till att åka till Pakistan även om mina omständigheter sade något annat. Vi åkte ut på landsbygden till onådda områden. Bara att få uppleva den pakistanska kulturen med ett myller av färger, gästvänlighet och mat är en fantastisk upplevelse. Mitt i allt detta fick vi se skaror av människor ta emot Jesus som sin frälsare. Många människor vittnade om fantastiska helandemirakler och människor som har varit plågade och besatta av onda andar blev befriade. Som teamare har vi fått vara med och betjäna i förbön, vittna om Jesus på en grundskola, ett bibelcollege och även delat Guds ord i en liten kyrkan som var en fantastisk upplevelse. Jag vittnade för dem och Mats delade Guds ord och sedan bröt församlingen ut i underbar lovsång. Vi bad och smorde alla med olja och av de femtio församlade kom tio fram och vittnade om helandemirakler och hur Jesus hade rört vid dem. All ära till vår underbare Jesus!

Daniel Johansson, Sävsjö

Jag var 5 år gammal när Gud fullständigt krossade mitt hjärta för de förlorade. Nu, 15 år senare är mission en stor del i mitt liv och att få förmånen att följa med GNTAP till Pakistan var helt fantastiskt! Bara det att under en kort tid få vara en del av ett team som brinner och längtar och att få gå jämte evangelisterna med deras energi och målmedvetenhet var otroligt inspirerande! Och då har vi inte ens börjat tala om vad jag fick se och uppleva! Jag hade ganska höga förväntningar på resan, jag har hört Marcus och Hanna berätta om sina resor flera gånger och jag förväntade mig mycket. Som vanligt överträffar Gud alltid våra förväntningar! Det kan låta som en biblisk klyscha men vi fick verkligen se lama gå och döva höra. Tumörer lämnade, demonbesatta blev fria men FRAMFÖR ALLT, förlorade människor fick möjligheten att ge sina liv till Jesus och spendera evigheten i himlen! Att få stå i bakgrunden på plattformen och se människor sträcka sina händer mot Jesus och be frälsningsbön, det är bland det mäktigaste man kan uppleva! Om du någon gång får chansen att åka på en missionsresa, ta den! Det kommer förvandla ditt liv!

Hans & Eija Andrén, Gävle

Resan blev en stark upplevelse. Höga förväntningar blev uppfyllda med råge! Vi tackar Gud för Good News To All People, deras tydliga vilja att lyda Jesu missionsbefallning. När man är tillsammans med Marcus blir Guds Ord levande genom hans liv. Marcus missionsvision, att vara en skördetröska i Asien och Afrika som sedan multipliceras genom människor som drabbas av ”missionsviruset”, kommer att förvandla många människors liv både i Sverige och i missionsländerna. Att bo hos en familj i ett djungelområde har varit helt fantastiskt. Människorna i Bangladesh är mycket trevliga och det finns en respekt mellan de olika religionsinriktningarna. Vi bodde på landsbygden cirka fem timmar söder om huvudstaden Dhaka. Färd med bil, buss och båt förde oss till en vacker plats. Där fanns fiskodlingar, mängder av fruktträd och en hel del djur som höns, tuppar, kor, kalvar och flera hundar som höll låda på kvällarna och ibland under delar av nätterna. Ljuden från djungeln var exotisk! Undervisningen under festivalen och ledarsamlingarna var andefyllda och radikala. Gud bekräftade sitt Ord och vi fick se tusentals bli frälsta, hundratals helade och befriade. Jag och min hustru Eija fick nåden att förmedla helande och befrielse till flera människor. Hungern efter Ordet, helande och befrielse berörde oss djupt. Nu har även vi drabbats av missionsviruset! Vi ser fram emot nästa resa!

Tomas Nilsson, Sävsjö

Min första missions- och utlandsresa var till Kenya, detta land som man hört så otroligt mycket om. Suget efter och bilderna i huvudet av Afrika fanns tidigt hos mig men aldrig vågat åka dit. Nu fick jag chansen tack vare mina bröder och Elias som hjälpte mig med allt praktiskt även Gud hjälpte mig ännu mer med allt. Bara en liten bön bad vi i kyrkan i april om att allt skulle lösa sig ekonomiskt och nästa dag så hade jag pengar på kontot till biljetterna till Kenya. Jesus lyssnar verkligen på bönen. Upplevelserna man fick i Kenya och den gemenskap vi hade i teamet har jag aldrig upplevt tidigare. En sån kärlek och det syskonskapet vi hade var fantastiskt. Jag fick predika i en skola, jag fick vittna i en kyrka och på ett fängelse för 400 fångar. Den upplevelsen glömmer jag aldrig dock kommer jag inte ihåg vad jag sa men Gud ledde mig verkligen. Jag bad konstant om att hans ord skulle komma ur min mun och det gjorde det verkligen. Kampanjerna var fantastiska Jesus var där och jobbade för fullt. Det var fantastiskt med helade och frälsta människor. Tack Jesus för denna resa och tack till Gntap för allt och teamet jag älskar er alla.

Margaretha Johnsen, Stockholm

Teamkänslan har varit fantastisk, en av de bästa missionsresorna jag gjort i mitt liv. Teamet har varit så enat och kärleken har varit så stark i teamet och flödat ut till så många människor. Jag gläds också att Marcus lyfter fram kvinnor i tjänst för Gud och ger plats till flera att stå i Guds tjänst. Sista kvällen av kampanjen kommer jag nog aldrig glömma. När Marcus hade predikat ett enkelt men kraftfullt evangelium, om synderskan i NT som skulle stenas för att de tog henne på bar gärning, svarade nästan alla ja på frälsningsinbjudan. Det var så underbart att se denna hunger efter Guds evangelium och hur många av dem kom springande fram när frälsningsinbjudan gick ut. Flera, som var hinduer och muslimer, vittnade efter förbönen hur Gud på olika sätt rört vid dem och helat och befriat dem. Hungern efter Jesus hos dessa människor är oerhörd. Många tecken och under skedde, bland annat kom det fram två kvinnor till estraden där jag stod och drog i mig och sa att jag hade bett för den ena kvinnan kvällen innan. Hon kom fram för att berätta att Jesus hade rört vid henne så att hon som var blind kvällen innan nu kunde se. Kvinnan gav sen sitt vittnesbörd uppe på estraden så att alla kunde höra. Fantastiskt att få vara ett redskap i Guds händer!

Peter & Annette Kujala, Krokom

Vi har vandrat i Apostlagärningarnas fotspår, på Biblisk mark. Vi har sett tusentals hinduer och animister bli frälsta och hundratals blivit helade. Det var som att gå i Jesu fotspår. Tänk vilken glädje att få se vad Jesus såg och göra vad Jesus gjorde. Alla i teamet har fått verka på olika sätt, särskilt starkt var det att få lägga händerna på de sjuka. Att be för sjuka och se dem bli helade är helt fantastiskt och detta är vad Jesus kallat oss at göra. En kvinna jag lade händerna på fick uppleva Guds kärlek och kraft så starkt, att hon bara storgrät under Guds Andes närvaro. Hon fick uppleva fullständigt helande av alla sina smärtor och sjukdomar. Det var oerhört starkt att se vittnesbörden från alla dem som blev helade när de var på scenen. De människor som blivit helade strålade av glädje och tacksamhet till Jesus och blev fyllda av den helige Ande. Alla teamares hjärtan har blivit gripna av Guds eld, vilket har fött en större nöd för människors frälsning. Vi har blivit förvandlade av allt som Gud gjort i oss och genom oss på denna resa. Denna missionsresa har varit en stor väckelse för oss. Nu brinner vi ännu mer för Jesus, självrinnande och att be för sjuka.

Mariah Ander, Aneby

Jag är precis hemkommen från en missionsresa till Uganda. Förmiddagarna är fyllda av evangelisation på skolor och sjukhus och kvällarna med kampanjmöten. En dag besöker några av oss ett häkte och det är det mycket speciella besöket jag vill berätta om. Vi får sätta oss på en bänk och några vakter hämtar fångarna som kommer ut två och två och sätter sig i gräset framför oss. En bit bort sitter en mycket vacker kvinna, även hon fånge, med en stor kniv i handen och skalar en mango, hennes svarta iskalla ögon iakttar oss och allt bevakas av en bister man med gevär i handen. Daniel Kanat börjar tala och många sitter och småler hånfullt, andra visar inte en min, men ganska snart har Daniel fått dessa tuffingars uppmärksamhet. Med sitt eget förflutna vet han precis hur han ska ta dem. När Daniel inbjuder till frälsning räcker majoriteten av fångarna upp sina händer och jag ser hur deras hårda ansikten mjuknar, ögonen får liv och munnen är nu ett enda stort leende. Kvinnan som suttit en bit ifrån har hasat sig närmare och jag går och ber för henne och det iskalla försvinner och ersätts av värme och glädje i blicken. Vi lämnar platsen omtumlade och oerhört TACKSAMMA för vad Gud har gjort denna stund.

Elias Hanzen, Sävsjö

Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle resa till Pakistan. Men nu har det blivit verklighet! Detta var den första missionsresa som jag var med på så allt var väldigt nytt för mig. Allt var lärorikt. Eldskonferenserna var oerhört inspirerande och motiverande till att gå mer i Jesu fotspår. Kvällsmötena var helt underbara! Tiotusentals människor som tog emot frälsning, och otroligt många helandemirakler fick vi vara med om! Alla mirakler var så klart fantastiska, bl.a. var det en kvinna som var demonbesatt, hon for fram och tillbaka nedanför scenen, och det var säkert 10 man som försökte hålla henne! Till slut föll hon ihop och demonen lämnade henne. En liten flicka som inte hade gått sen födseln började gå runt på scenen det var mäktigt! En händelse som jag heller aldrig kommer att glömma, var när Marcus lät mig predika en liten stund i början på ett kvällsmöte för ca 12 000 personer. Det var mäktigt! Jag har verkligen förstått på denna resan att med den helige Andens ledning är allt möjligt! Jag rekommenderar ALLA som har möjlighet att följa med på en sån här resa! Den kommer verkligen förvandla ditt liv. Resan till Pakistan förvandlade mitt liv totalt. Nu har jag en sån stor nöd för att vinna de förlorade människorna till Jesus! Jag har definitivt fått en tydligare bild av Guds kallelse över mitt liv efter resan!

Alexander Leimola, Jönköping

Missionsresan som jag följde med på till Kongo (Kiwanja) har gjort att jag har växt väldigt mycket, både andligt och mänskligt. Alla under och tecken som vi har upplevt under den här resan har stärkt min tro på Gud väldigt mycket, och den enorma nöden och fattigdomen som fanns bland folket vidrörde mitt hjärta. Första dagen i Kongo firade jag att jag hade varit frälst i ett år, så det var en rolig start på missionsäventyret… och sedan fick jag många underbara och livsförvandlande upplevelser! En stark upplevelse för mig var att få vittna för 80 stycken fångar på ett fängelse, där nästan alla sedan bad en frälsningbön med oss i teamet. Det var också väldigt starkt att få be för de sjuka på ett av stadens sjukhus. Där blev en kvinna som hade smärtor i benen, höfterna och ryggen fullständigt helad efter att Tobias och jag bad för henne. Halleluja! All ära till Gud! Den starkaste upplevelsen för mig var att se alla de tusentals som kom till kampanjmötena och som visade en väldig förkrosselse inför Gud. Det var underbart att få uppleva när tusentals av dem blev frälsta och många blev helade, och de fick ett hopp om livet trots deras fattigdom! Det var så underbart att vi fick be med och berätta budskapet om Jesus för de människorna som bor där, precis innan en massa oroligheter bröt ut i staden… TACK JESUS för den här resan!

Gunilla Andersson, Sävsjö

Tänk att jag; en snart 39 årig kvinna,4-barns mamma och fru vågade ta steget och lämna min familj och det kalla Sverige mitt i julförberedelserna och Lucia för att följa med på en 10 dagars missionsresa till Kenya. Jag kände att detta var min resa och att jag skulle ta klivet ur båten som Petrus gjorde när Jesus sa: Kom Denna vers från evangelierna har varit med under hela resan i olika sammanhang. Det som slog mig mest var hur frimodiga alla var i kyrkorna. De hängav sig helt i lovsången. Det var underbart att se alla, både män och kvinnor, dansa omkring och bli helt svettiga i finkläderna. Härliga rytmer de har i kroppen. Här hemma i Sverige när vi sjunger lovsång kanske vi ställer oss upp och gungar lite från sida till sida. Men i Afrika tycker ingen det är konstigt att dansa runt i kyrkan och lovprisa Herren. På eftermiddagarna var det kampanjmöten på Kilgoris torg. Underbara möten. Vi bad med många människor till frälsning. För mig var det en stor utmaning att få be för och med människor som var sjuka, eftersom jag inte hade gjort det förut. En ny och härlig upplevelse var det att be för helt främmande människor som var så tacksamma för bönerna. Jag kan bara rekommendera alla er som inte varit med på en missionsresa att följa med. Ta ett kliv ur båten!

Waldemar Berscheminski, Tyskland

Jag heter Waldemar. Jag är 26 år gammal och kommer från Tyskland. När jag sökte på internet hittade jag Marcus och Hannas hemsida. Jag följde dem och deras schema via deras hemsida och facebooksida under några månader sedan beslöt jag mig för att följa med på en missionsresa. Det var min allra första missionsresa så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Först åkte vi upp till Himalayaregionen och jag fick verkligen se Marcus och Hanna i full fart. Under en av lunchpauserna tillfrågades jag tillsammans med Elias Hanzen att be för sjuka och alla blev helade. Detta överraskade mig. Sedan fick jag tillfället att predika i en av kyrkorna, min allra första predikan på engelska. Jag predikade om blinde Bartolomeus och bad för de sjuka. Fyra eller fem blev mirakulöst helade. Ett nytt kapitel har börjat i mitt liv. Andra veckan åkte vi vidare till mellersta Indien. Där fick jag privilegiet att predika på eldskonferensen. Det uppmuntrade inte bara pastorerna utan också min tro. Dessutom fick jag predika några minuter på kvällen på kampanjen. Det var ett sådant tillfälle jag hade väntat på hela mitt liv. Det var fantastiskt. För att summera missionsresan så förvandlade den mig totalt eftersom den bekräftade min evangelistkallelse. Jag skulle rekommendera alla att åka med Marcus och Hanna på en missionsresa!

Mats Öhstlin, Sävsjö

Jag har haft den stora äran att få följa med till Pakistan på en spännande missionsresa. Det var en resa som för alltid har brännmärkt mig, att få se den hunger, längtan och förväntan på Gud och hans ingripande. Att ena kvällen se en, ifrån födseln, dövstum få hörsel och talet för att nästa kväll se en kvinna som har haft en tumör på huvudet bli helad och hon kunde vittna om att nu var tumören borta, var helt otroligt. Jag hjälpte till med fotografering under kampanjkvällarna och då fick jag en kväll se en kvinna komma med ett litet bylte och i byltet låg hennes lilla bebis, jag tyckte bebisen såg blek ut men tänkte inte mer på det. När vi hade bett för de sjuka så kommer kvinnan upp på scenen och gråter, det visar sig då att hennes lilla flicka hade varit dött i sex timmar och under bönen så fick flickan livet tillbaka, Tack Jesus! Detta mirakel var något helt omskakande att se, Jesus kan verkligen väcks upp de döda till livet igen. Nästa kväll kom ambulansen med blåljus och lämnade av en dödssjuk kvinna, om hon blev helad vet jag inte, men så stor är deras tro på och längtan efter den levande Jesus. Att få se så många under och tecken samt alla människor som tog emot Jesus har verkligen styrkt mig i min tro och i mitt liv. Kan Jesus väcka upp en liten bebis på ett fält mitt i Pakistan så har han kraft att hela och hjälpa oss här, för den som tror och har förväntan är inget omöjligt.

Nancy Edberg, Uppsala

All ära till Gud! Han är så trofast till sitt ord. Han har längtat att dessa människor på den plats vi åkte på denna missionsresa, ska få höra evangelium om Jesus Kristus. Jag har sett så mycket av Guds kärlek och tro som har kommit till denna by och till människor vi betjänat. Det har varit precis som på Jesu tid, hela staden har blivit skakad av Guds kraft. Nu har vi som Guds församling över 3000 nya trossyskon från denna missionsresa. Be för dessa nyfrälsta. Teamet har varit helt fantastiskt med flera olika nationaliteter; Sverige, Norge, Finland, Polen, Asien och mitt underbara land, Chile. Ett av många vittnesbörd är den paralyserade man som var halvt förlamad, som jag träffade på söndagen i församlingen där jag predikade, han var helt botad. Han lös av glädje och tacksamhet till Jesus! Han var en helt förvandlad man, men nu kunde han gå och alla kunde se detta stora mirakel som Jesus gjort. Sista kvällen av kampanjen var helt makalös, det exploderade av Guds kraft, förbannelser bröts, vi brände massor av amuletter och folket prisade Gud, det blev stor glädje hos folket. Alla vi kunde så tog emot Jesus som sin frälsare och vände sig bort från all synd och andligt mörker. All ära till Jesus Kristus! Han är den samme igår, idag och i all evighet!