Jesus är svaret för vår värld!

Vi är nyligen hemkomna från ett sant missionsäventyr i Bangladesh. Under de två veckorna, vi predikade för tusentals onådda hinduer och muslimer, fick vi leda cirka 5 200 dyrbara människor till frälsning i Jesus Kristus. Hundratals fick uppleva helande till sina kroppar, då Jesus bekräftade sitt ord. Kära vän, vi vill uttrycka ett stort tack för din kärlek, dina böner och ditt stöd som gjorde denna insats möjlig.

Vi är nyligen hemkomna från ett sant missionsäventyr i Bangladesh. Under de två veckorna, vi predikade för tusentals onådda hinduer och muslimer, fick vi leda cirka 5 200 dyrbara människor till frälsning i Jesus Kristus. Hundratals fick uppleva helande till sina kroppar, då Jesus bekräftade sitt ord. Kära vän, vi vill uttrycka ett stort tack för din kärlek, dina böner och ditt stöd som gjorde denna insats möjlig. Förutom två kampanjer i onådda hindubyar höll vi en eldskonferens, gjorde daglig outreach med teamet, delade ut böcker till alla ledare och alla nyfrälsta fick vår nytryckta uppföljninsgboken ”Jesus Miracle Life in You”. Läs nu den spännande rapporten av Beatrice Schoultz nedan.

”Jesus, han är svaret för vår värld idag.” Denna fras från André Crouchs välkända sång ekade inom mig efter två kampanjer i onådda byar i Bangladesh. Ingen upplevelse i världen kan mätas med ljuvligheten i att se människor, som precis insett att Jesus är svaret på deras livslånga längtan, rusa fram mot plattformen för att ta emot Jesus som sin Herre och Frälsare. Att se deras tårar och deras uppräckta händer och att höra deras röster när de bekänner Jesus som sin Herre, saknar motstycke.

Människor strömmade fram i hundratal varje kväll för att ta emot Jesus!

I både Novogram och Sundali såg vi samma mirakel hända. Här fick vi komma till två olika hindubyar, den första utan några kända kristna och den andra med endast en familj kristna, där de levde sitt liv i tron att allt var väl. Liksom man kan gå utan mat utan att egentligen känna av att man är hungrig, förrän man känner doften av och får se en nygrillad flintastek och inser att den är precis vad man har längtat efter och behöver, så var det med dessa människor när evangeliet predikades. Vi såg en hunger väckas till liv när de fick höra om Jesus och vi såg Jesus bli Svaret för dem.

Vi såg också hur Jesus fick bli svaret för de som var sjuka och plågade i sina kroppar. Kväll efter kväll fick vi höra vittnesbörd om hur Jesus ögonblickligen hade tagit bort smärta, återställt syn och hörsel, helat utslitna leder, helat hjärtproblem, andningssvårigheter och mycket mer! Jag kan själv inte glömma en kvinna som drog i mig, när vi som team var nere och bad för de sjuka en kväll. Många ville ha min uppmärksamhet, men hon gav sig inte. Jag tittade på henne och hon strålade av glädje! Genom tolk fick hag veta att hon hade blivit fullkomligt helad i sin rygg! Jesus hade blivit Svaret för henne.

När vi dagtid gav oss ut på outreach fick vi också se hur Jesus blev svaret för de människor vi mötte. På en innergård mellan några hus samlade vi en grupp människor. De hade egentligen inte tid, sa de, de behövde jobba men kunde lyssna på oss några minuter. När vi väl började prata om Jesus försvann all brådska och ersattes av hunger. Flera av de som lyssnade blev frälsta och några blev helade! Jesus blev Svaret för dem!

Vid ett par hus nere vid en flod fick vi också beröra människor med evangeliet och de tog emot Jesus som sin Herre och Frälsare. En man hade smärta i midjan och ner i ena benet. Han hade sökt svar och helande hos gurus i Indien, men den här dagen kom några enkla svenskar och berättade om Jesus. Han blev både frälst och helade från all smärta. Jesus blev svaret för honom!

På samma ställe dök det upp en muslimsk man, som berättade att han sökte efter frid och behövde få känna frid i sitt hjärta. En enkel smålänning berättade genom tolk att sann frid endast finns i Jesus. Mannen tog emot Jesus och kände genas frid i sitt hjärta. Jesus blev svaret för honom!

Vi såg också hur Jesus, genom våra vittnesbörd och vår predikan fick beröra muslimska och hinduiska barn på en skola. En liten pojke, kanske 7-8 år gammal, var så berörd av Guds närvaro när vi bad för sjuka att han stod kvar med lyfta händer även efter att vi slutat be. Han blev helad i sin fot. Ett tiotal av de andra barnen blev också helade och rektorns svärfar, en hinduisk präst, blev både helad och frälst! Vi blev själva starkt berörda av att få be till frälsning med i stort sett samtliga av de 60-70 barn som var samlade. Jesus blev svaret för dem!

Utöver allt detta hade vi också förmånen att kunna dela ut en enkel uppföljningsbok på deras eget språk. Det var underbart att se hur människorna öppnade böckerna och började läsa direkt, ivriga att få lära känna Jesus ännu mer.

Jesus är verkligen Svaret för hela vår värld!