Det finns en väg igenom!

Vi upplever om och om igen att Gud har planerat något stort och härligt för vårt land Sverige och utöver vår jord. Ibland ser vi omständigheterna, problemen, utmaningarna som definitiva och att det inte finns en väg igenom. Sanningen är den motsatta – för Guds folk och tillsammans med Jesus finns det alltid en väg igenom! Hela Bibeln andas genombrott och segrar i och genom tuffa omständigheter. Vi ser på 2020 som ett år där hela jorden skakas, men också som ett år där Herren förbereder sitt överlåtna och bedjande folk för en ny tid av väckelse, andeutgjutelse och världsmission.

Hoppas sommaren varit härlig och att du fått mycket tid i bön och Guds ord. För Hanna och mig har sommaren inneburit just detta – extra tid med Herren. Vi upplever om och om igen att Gud har planerat något stort och härligt för vårt land Sverige och utöver vår jord. Ibland ser vi omständigheterna, problemen, utmaningarna som definitiva och att det inte finns en väg igenom. Sanningen är den motsatta – för Guds folk och tillsammans med Jesus finns det alltid en väg igenom! Hela Bibeln andas genombrott och segrar i och genom tuffa omständigheter. Vi ser på 2020 som ett år där hela jorden skakas, men också som ett år där Herren förbereder sitt överlåtna och bedjande folk för en ny tid av väckelse, andeutgjutelse och världsmission.

KOMMANDE ELDSKONFERENSER
P.g.a. de gällande restriktionerna som gäller har vi beslutat att ställa in eldskonferensen i Sävsjö som skulle varit i september. Vi kommer avvakta med nya datum tills vi fritt kan samla folk utan restriktioner. Vi hoppas att den kommande eldskonferensen i Gävle i slutet av oktober kommer att gå att genomföra, men även där kommer vi att avvakta för att se om restriktionerna släpps. Vi vill inte begränsa antalet som kan komma och inte bara sända via webben, utan vi tror att eldskonferenserna är en gudagiven samlingsplats av brinnande Guds soldater som behöver äga rum rent fysiskt.

CHAMPION KVÄLLBIBELSKOLA
Däremot kommer vi med stor glädje att starta Champion kvällsbibelskola den 27 augusti i Vetlanda Friförsamling. Denna kvällsbibelskola kommer att göras tillgänglig både på plats i Vetlanda samt online via en sluten Youtube kanal. Anmälan är öppen en vecka till så passa på att anmäla dig och gå denna kvällsbibelskola med 22 smorda, profetiska och trosstärkande lektioner. Vi tror att Gud vill utrusta sitt folk för denna kommande tid, vilket är syftet med Champion kvällsbibelskola. Anmäl dig genom att skriva ett email till: hanna@gntap.org

KOMMANDE MISSIONSRESOR
Under denna tid av mycket omkastade planer p.g.a. coronapandemin upplever vi att vi i första stadiet, med början nu i höst, ska fokusera på eldskonferenser där vi samlar ledare, pastorer och evangelister för trosstärkande konferenser som utrustar och mobiliserar dem för en kommande skördetid och väckelse i deras länder. Skulle vi inte kunna, kommande halvåret eller längre än så, göra kampanjer kommer vi fokusera på fler länder och fler eldskonferenser och bibelskolor etc. Vi ber om Herrens ledning och vi är redo för ett nytt fruktbärande missionskapitel i Asiens onådda folkhav. Parallellt kommer vi arbete för väckelse i Sverige med både Champion kvällsbibelskola, eldskonferenser, WOW och möteshelger i församlingar och bön och fastedagar.

Jag vill avsluta med att citera vad den brinnande missionären CT Studd, som gav sitt liv för de onådda i Kongo skulle höra evangelium på 1900talets början, ofta sa: ”Framåt alltid, bakåt aldrig!” Vi är kallade till att oavsett vad som sker i vår värld, alltid gå framåt och aldrig bakåt! Tillsammans med Herren Jesus Kristus och den helige Andes underbara ledning finns det alltid en väg framåt och på den vägen går vi. Amen!