Champion bibelskola i nytappning! 

Vi har gjort om upplägget på vår mycket uppskattade Champion bibelskola som de tre första åren har betjänat mer än 500 deltagare från stora delar av Sverige. Champion bibelskola kommer att äga rum under tre lördagar 2022/2023 och vi kommer att mötas i Sävsjö Allianskyrka. 

Vi har gjort om upplägget på vår mycket uppskattade Champion bibelskola som de tre första åren har betjänat mer än 500 deltagare från stora delar av Sverige. Champion bibelskola kommer att äga rum under tre lördagar 2022/2023 och vi kommer att mötas i Sävsjö Allianskyrka. Datumen är 1 oktober, 14 januari och 6 maj och man anmäler sig per tillfälle.

Undervisningen kommer inte sändas live utan vi vill uppmuntra så många som möjligt att närvara på plats då vi vill ge utrymme till både bön, lovsång, gemenskap och undervisning.

All undervisning som vi kommer dela med oss av kommer vara unik för varje tillfälle och vi tror Gud om både Andesmord, profetisk och trosstärkande undervisning som kommer styrka, utrusta och inspirera dig just för en tid om denna.

Varmt välkomna till härliga och andefyllda dagar tillsammans med Guds ord!