250 DELTAGARE FRÅN HELA SVERIGE UPPLEVDE VÄCKELSENSELD!

Lördagens heldag i bön och fasta med över 200 bedjare samlade på samma plats var något helt unikt i denna speciella tid vi nu lever i. Många fick uppleva fysiskt helande, andra blev befriade från onda andar och flera blev döpta i den helige Ande och fick börja tala i nya tungor för första gången.

Under sista året har Gud lett min fru Hanna och mig att be och fasta särskilt för väckelse i Sverige. Gud har gett oss en stark längan och nöd att få se något nytt ske i vårt land, en Andens eld som tänds bland Guds folk och som kan bli starten för en ny väckelsetid i vårt land. Att vi nu kunde genomföra den 13:e eldskonferensen i Sverige på Granbacken, Vrigstad med rekordmånga deltagare, över 250 unika personer, som alla har fått uppleva en stark beröring från himlen var långt över vår förväntan.

Det Herren visade mig tydligt var att våra eldkonferenser skulle få en ny inriktning, nämligen en heldag i bön och fasta med alla deltagare. Kraften i gemensam bön fick jag uppleva starkt när jag gick på Bible College i England på Kensington Temple, då jag var skolans böneledare. Nu i denna tid, då mycket skakar i vårt land och avfallet är större än kanske någonsin, vill Gud resa upp sitt folk i Andens kraft och eld och vägen dit är att vi ödmjukar och omvänder oss från våra onda vägar genom bön och fasta.

Lördagens heldag i bön och fasta med över 200 bedjare samlade på samma plats var något helt unikt i denna speciella tid vi nu lever i. En starkt profetisk smörjelse och Andens ledning rådde under denna bönedag. Många fick uppleva fysiskt helande, andra blev befriade från onda andar och flera blev döpta i den helige Ande och fick börja tala i nya tungor för första gången. Alla närvarande fick uppleva hur Guds eld tändas i deras hjärtan och en ny tro förlöstes att det Gud har gjort förr, det kan han göra igen – väckelse i Sverige. Nedan är några av de medverkandes upplevelser och intryck från eldskonferensen och jag uppmuntrar dig till att boka in vår nästa eldskonferens som kommer vara på samma plats, Granbacken i Vrigstad, den 12 – 13 november.

”Enda vägen till väckelse är bön och fasta. Det har varit så i alla tider, och denna Eldskonferens var definitivt ett av dom viktigaste initiativ för väckelse för vårt land som är Sveriges enda räddning, och detta var bara början. Det brinner verkligen i Marcus och Hanna hjärtan för att nå dom förlorade. Vi fick också möjlighet under Eldskonferensen att stödja inhemska Evangelister som tar sig ut till dom onådda folken i mycket tuffa miljöer, både i Pakistan och Indien. Målet är att kunna sända ut 100 stycken och under konferensen fick Good News To All People in understöd att månatligen stödja 19 nya heltidsevangelister. Helt underbart!”

/ Lennart Åsberg, Evangelist, Borås

” Vilken bön- och fastedag, bortåt 200 hängivna i bön. Borde ordnas sådana samlingar över hela landet – då finns det hopp för Sverige!”

/ Holger Nilsson, Redaktör för flammor, Vetlanda

”Jag är överväldigad över den glädje som var så tydlig under mötena och den helige Andes närvaro som var lika tydlig där många fick en beröring från himmelen. Jag är också överväldigad över den hunger som också var tydlig bland folket. Vi hade två helt underbara dagar. Jag längtar till nästa tillfälle i november.”

/ Torbjörn Tornert, Initiativtagare och fd ägare av Granbacken, Sävsjö

”Det var en härlig konferens, och vi pratade med många efteråt som var väldigt nöjda. – Detta är kyrka på riktigt, sade flera av deltagarna. Många fick uppleva helande både fysiskt och själsligt. Alla ungdomar fick förbön och blev uppmuntrade. En del blev Andedöpta och fick tungotal. Det var väldigt bra och smorda talare, som talade om vikten att hålla oss på den smala vägen, så vi alltid håller oss beredda för Jesu ankomst. Marcus och Hanna har ju en väldigt stark vision för de onådda folken och det var en sådan stor glädje att vi samlade in pengar till inhemska, smorda predikanter i Asien. De har även vision för väckelse i Sverige och har bibelskola för att utrusta Guds folk. Det kan inte bli bättre! Marcus och Hanna, fortsätt er goda kamp för Guds rikes utbredande.”

/ Agneta Tornert, Initiativtagare och fd ägare av Granbacken, Sävsjö

”Eldskonferens” kan tyckas vara ett pretentiöst namn på en kristen konferens. Men för alla som deltog under dagarna på Granbacken i Vrigstad var det en högst relevant benämning eftersom den Helige Andes eld var närvarande och satte våra hjärtan i brand. Herren gav oss tro för att väckelsens eld återigen ska brinna i vårt land till människors frälsning och upprättelse. Bönebruset från fler än 200 fastande bedjare från 9 på morgonen till 17 var oerhört mäktigt.”

/Åke Carlson, Profetisk bibellärare, Uppsala

”Eldskonferensen – en profetisk signal i en avgörande tid för vår nation. Bön och fasta är avgörande för tiden vi går in i. Så rätt att släppa fokus på klocka och program.”

/ Marie & Anders, Lovsångsledare, Göteborg

”Eldskonferensen var fylld med människor som längtade efter väckelse för vårt land. Det märktes i atmosfären, stark gudsnärvaro, många helanden, befrielser och gudsmöten. Det tändes en längtan efter mer av Guds andes renhet och närvaro i många hjärtan. Efter lördagens fasta, fick träffade vi en man i Vrigstad som herren ledde oss till. Mannen kunde inte böja ryggen på grund av smärtor. Vi bad för honom och hans smärtor försvann och han kunde röra sig utan problem. Han följde med till kvällsmötet och upplevde gudsnärvaro och bad i slutet med i en frälsningsbön. Vi fick även se en man bli befriad från orena andar. Mannen hade kämpat med porr och upplevde frihet från detta.”

/ Johannes Hasslekvist, Evangelist, Falköping

”Platsen Granbacken i Vrigstad är en viktig plats för allt Guds folk där mångas liv har blivit förvandlade genom åren. Helgens samlingar samlade bedjare från hela landet som bara har en enda längtan – att få se en väckelse bryta fram i Sverige. Jag delade sången – Vi vänder om där vi ber om förlåtelse för att vi gått vår egen väg. Herren är full av nåd när Han ser Sitt folk omvända sig och söka Honom. Under eftermiddagen fick vi betjäna ett 30-tal musiker och sångare. Herren håller på att resa upp en armé av tillbedjare i ande och sanning för väckelsen i Sverige.”

/ Stefan Jernsand, Psalmist, Bor

”Jag upplever att Gud under denna konferens har fått röra djupt vid våra hjärtan. Vi har fått bli förmanade, rustade och uppmuntrade genom Herrens ord från alla de som var med på talade på konferensen. Det varit en riktigt uppbygglig konferens på alla sätt, och att Herren håller på att resa upp sitt folk för att springa den sista sträckan som är kvar innan Jesus kommer tillbaka, för Hans återkomst står för dörren!

Flera mirakler skedde på konferensen bla. så växte en kvinnas ben ut och blev lika långt som det andra, och hon vittnade om att den smärta hon haft i sin rygg nu är fullständigt borta. På lördagen så blev en man befriand från demoner som plågat honom under en längre tid, Vi tog ut honom utanför, och där gav Anden mig namnen på de demoner som plågade honom, och de for ut i Jesu namn. Efteråt så berättar mannen hur hans sinne inte längre är bundet, och att han kan tänka klart igen. Jesus är den samme idag, kraften är den samma idag.”

/ Johan Forsblom, Evangelist, Borås

”Konferensen upplevde vi som väldigt ärlig och trovärdig. Människor med rena ,villiga och ödmjuka hjärtan öppnar för DHA. Vi upplevde denna konferens den bästa vi varit med på. Bön och fastedagen utförde mycket i mångas liv. Guds närvaro var påtaglig. Vi tackar Gud för er!”
/ Torgny Hugosson, Predikant, Värnamo