Eldskonferens

Vi vill bjuda in allt Guds folk som längtar efter ett vidrörande från himlen till våra återkommande Eldskonferenser, som är fyllda med undervisning, bön, den helige Andes eld och en "väckelseatmosfär". Vi tror Gud om en mäktig konferens inför Hans ansikte, där den helige Ande kommer förvandla och sätta Guds folk i brand. Gud vill sända en ny väckelse och Eldskonferensen handlar om väckelse för Sverige!

Den helige Andes Eld & Väckelse!

Gud vill utgjuta sin Ande på nytt över Sverige. Gud vill förvandla vårt kära fosterland, från en andlig torka till en andlig oas där tio tusentals blir frälsta, helade, andedöpta och befriade. En andlig oas där hundratals nya evangelister, apostlar, profeter, herdar och lärare kallas och smörjs till tjänst i Guds rike i en tid som denna. Gud vill låta en ”sann väckelse” drabba Sverige ännu en gång, där Guds folk omvänder sig från all sin synd, apati, ljumhet och blir uppfyllda med pingstens eld och börja brinna för Jesus och blir skördearbetare både i Sverige och till jordens yttersta gräns. Varmt välkommen till Eldskonferensen – konferensen där de fem tjänstegåvorna betjänar tillsammans med fokus på väckelse och den helige Andes eld.

Vi tror Gud vill blåsa liv i denna väckelselåga som en gång brann i vårt kära land Sverige. Gud vill tända sin eld på nytt i Sverige, och vi tror att en ny Andeutgjutelse står för dörren. Gud vill göra något nytt i Sverige. Han vill resa upp sitt folk i Andens eld, kraft, frimodighet och tro i denna sista tid vi nu lever i. Jesaja 43:18-19 är ett profetiskt ord till Sverige idag: ”Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som förr har varit. Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.”

Nästa Eldskonferens

Praktisk information

Det serveras ingen mat under helgen, men vi bjuder på kaffe, te och kaka innan kvällsmötena och det kommer finnas tillgång till vattenkokare under lördagens fastedag. Medtag valfri fastedryck. Det kommer finnas tid till att gå ut och äta innan kvällsmötena eller om du väljer att ta med en eget kvällsfika.

Behöver du boende så ligger Best Western bara några minuters promenad ifrån Granbacken. Du hittar mer info på deras hemsida: https://www.hotelvrigstad.se

På Trunnagården kan du också ordna boende. För mer information om boende på Trunnagården klicka på denna länk: https://www.trunnagarden.se/kontakt/

Kom med förväntan på vad Gud kommer göra i ditt liv! Ta gärna en dag i bön och fasta och sök Herrens ansikte innan konferensen. Det är alltid de hungriga och törstiga som Herrens Ande vidrör på ett särskilt sätt.

Varmt välkommen till eldskonferensen!

dina syskon i Herren,

Marcus & Hanna Bloom