Företagspartner

Som företagspartner med Good News To All People hjälper ni oss att uppfylla Vision 16 och vinna miljontals människor för himmelriket. Ert partnerskap hjälper oss att göra kampanjer, eldskonferenser och att ge ut Marcus bok "Sista varvet av Missionsbefallningen".

Vill ni bli en del i vårt bärarlag?

Vi ber Gud om fler företagspartners som månatligen ger en valfri gåva till vårt missionsarbete. Då skulle vi kunna uppfylla Vision 16 och genomföra hela sexton kampanjer och eldskonferenser om året på onådda platser och ge tusentals ledare vår bok som en gåva på deras språk.

Människors frälsning är den dyrbaraste skatten vi får ta med oss till himlen. När ni blir en företagspartner med oss så hjälper er gåva och era böner oss att uppfylla Vision 16 och vinna miljontals människor för himmelriket. Ert partnerskap med oss kommer eka ända in i evigheten. Tillsammans kan vi slutföra Jesu Missionsbefallning!

När ni blir partner hjälper ni oss att:

  • Göra 16 kampanjer om året bland Sydasiens onådda människor där tiotusentals människor vinns för himmelriket på behövande och onådda platser.
  • Göra16 eldskonferenser om året som tänder, tränar och sänder ut tusentals pastorer, ledare och evangelister i brinnande evangelisationstjänst.
  • Ge ut  Marcus bok ”Sista varvet av Missionsbefallningen” som en gåva till alla ledare på eldskonferenserna i Asien, på deras egna språk.

Praktisk information

Som företagspartner ger vi er möjlighet att synas med er företagslogotyp och kontaktuppgifter i vår tidning Världsmissionen som utkommer fyra gånger om året.

Fyll i formuläret nedan och skicka till oss så kommer vi kontakta dig inom kort.

Tack att du blir en partner med Good News To All People och hjälper oss uppfylla Vision 16.

 

Bli företagspartner!