Champion Bibelskola

Välkommen till vår Champion bibelskola! Detta är bibelskola för dig som vill bli utrustad för att fullborda ditt Gudagivna syfte som en Guds champion. Vi träffas en heldag var fjärde månad. Vi har gjort om upplägget på vår mycket uppskattade Champion bibelskola som de tre första åren har betjänat mer än 500 deltagare från stora delar av Sverige till en heldag var fjärde månad.

CHAMPION BIBELSKOLA

Detta är bibelskola för dig som vill bli utrustad för att fullborda ditt Gudagivna syfte som en Guds champion. Vi har gjort om upplägget på vår mycket uppskattade Champion bibelskola som de tre första åren har betjänat mer än 500 deltagare från stora delar av Sverige. Nu driver vi Champion bibelskola på lördagar utspridda på tre tillfällen under året. Varje tillfälle är fristående och vem som helst kan deltaga oavsett om du gått tidigare. Platsen där vi har Champion bibelskola är i Sävsjö Allianskyrka. 

ANMÄLAN görs genom att maila till: hanna@gntap.org

Undervisningen kommer inte sändas live utan vi vill uppmuntra så många som möjligt att närvara på plats då vi vill ge utrymme till både bön, lovsång, gemenskap och undervisning.

All undervisning som vi kommer dela med oss av kommer vara unik för varje tillfälle och vi tror Gud om både Andesmord, profetisk och trosstärkande undervisning som kommer styrka, utrusta och inspirera dig just för en tid om denna.

Varmt välkomna till härliga och andefyllda dagar tillsammans med Guds ord!