Total ÖVERLÅTELSE på WOW-konferens i Sävsjö

Redskap att gå genom öknen, mer desperation efter Jesus och vikten av att ge sig själv som ett välbehagligt offer till Herren var budskapen som förkunnades under vår underbara WOW-konferens i Sävsjö...

Att ställa in var aldrig något vi i WOW-teamet funderade över. Med en klar grön lampa på vår insida kunde vi inte annat än att fullborda vår sedan länge planerade WOW-konferens i Sävsjö igår. Och det kom att bli en fantastisk dag i Guds närvaro. Cirka 70 tjejer och kvinnor beslutade sig för att trotsa alla negativa nyheter och röster och dök upp till dagen som började med lite kaffe och mingel. Inne i kyrksalen satte Ing-Marie en profetisk ton med ett ord från Gud och genom bön som sedan förblev hos oss hela dagen. Min underbara svägerska Stina lyssnade som vanligt in tonen ifrån himlen och ledde oss i ljuvlig lovsång.

Först ut att tala var Camilla Åsberg Knudsen. Hon talade med stor uppenbarelse om ”Öknen – en tid av förberedelse”. Hon talade både från Guds ord och med tydliga exempel från sitt eget liv hur Gud för oss in och igenom öknen för att förbereda oss. I öknen kan vi uppleva ensamhet, saker dör bort i våra liv och vi blir hungriga och törstiga efter mer av Jesus. ”Öknen är stor. Det finns ingen liten öken, då är det en sandlåda. Vi vill inte vara sandlådekristna!” Därefter serverades en god och lyxig lunch och det fanns gott om tid att njuta av lite kaffe och choklad, vårsolen och lite shopping av böcker, postrar och smycken samt blommor och ting.

Näst ut var Gunilla Svensson. Hon talade om att vara ”Desperat efter Jesus” och fick oss alla att markera på en skala 1-5 hur desperata vi är efter Jesus. Sedan talade hon om att för att kunna leva desperata behöver vi bland annat prioritera vårt böneliv och ständigt förnya våra sinnen: ”Djävulen får inte plats i våra sinnen om det är fullt av Guds ord”.

Sista passet hade jag. Jag upplevde en väldigt stark profetisk smörjelse och började med att leda i bön där en smörjelse förlöstes som bröt många ok. Innan jag började predika kom också flera profetiska tilltal. Mitt budskap handlade om: ”Vad bär du fram till altaret? och berörde vikten av att bygga upp altaret – platsen där vi möter Herren – på nytt i våra liv, familjer och hem. Jag talade också om att offren Gud vill ha av oss idag är kärleks- och lydnadsoffer och gav exempel på vad det kunde vara. Dagen avslutades sedan med stark bön där jag hade bett olika Gudskvinnor be utifrån vad Herren lade på deras hjärtan.

Vision Sverige var på plats och filmade så håll utkik både där och på WOWs Youtubekanal för att ta del av undervisningen. Mitt budskap ligger även på vår hemsida: http://gntap.org/wp-content/themes/ps//media/Vad%20bar%20du%20fram%20till%20altaret.mp3