Profetiska budskap, tavlor och tilltal på WOW-konferens i Sävsjö

Vi tackar Gud för ännu en underbar WOW-konferens i Sävsjö där majoriteten vad unga kvinnor. Konferensen präglades av Guds närvaro och mycket av det som skedde var profetiskt…

120 tjejer och kvinnor från många olika platser kom till Sävsjö den 11 november med förväntan och Gud var påtagligt närvarande från första stund. Ninni med team från Habo ledde oss i lovsång som var ljuvlig. Evelina predikade klart och starkt om att Herren ständigt knackar på vår dörr och vill ha måltid med oss, men handtaget finns bara på insidan – vi måste öppna. Vi behöver dessa måltider mitt i vår vardag och kanske än mer när vi går igenom tuffa tider.

Efter lite go fika och mingel vid borden fortsatte Susanne lika klockrent, konkret och praktiskt som vanligt där hon talade om att vi behöver göra plats för Gud. Både budskapen krokade gudomligt i varandra så Sussie bara fortsatte där Evelina slutade.

Sedan var det dags för lunch. Full rulle för köket som gjorde ett kanonjobb! TACK – ni är de sanna hjältarna denna dag. Den lite längre pausen präglades av god mat, hög ljudnivå, mycket skratt och många goa och viktiga samtal.

Efter lunchen fick Ing-Marie – som ledde dagen på ett underbart sätt – glädjen att lotta ut de två tavlor som Rebecka och Louise hade målat under konferensen. Båda hade profetiskt fått till sig om Ester. Efter ytterligare lite ljuvlig lovsång predikade jag på det sista passet som handlade om att kalla på det som inte var, som om det vore till. Flera profetiska budskap delades ut och sedan var det en lång stund av betjäning i förbön.