Eldskonferens på Kortebo!

VÄCKELSENS ELD BRINNER PÅ KORTEBO! GUDS HÄRLIGHET FYLLER KORTEBO! DETTA VAR DE STARKASTE MÖTENA JAG UPPLEVT SEDAN LIVETS ORD PÅ 90-TALET. SÅDANA HÄR ELDSKONFERENSER ÄR PRECIS VAD SVERIGE BEHÖVER. DET ÄR SANNERLIGEN VÄCKELSE I LUFTEN…

VÄCKELSENS ELD BRINNER PÅ KORTEBO! GUDS HÄRLIGHET FYLLER KORTEBO! DETTA VAR DE STARKASTE MÖTENA JAG UPPLEVT SEDAN LIVETS ORD PÅ 90-TALET. SÅDANA HÄR ELDSKONFERENSER ÄR PRECIS VAD SVERIGE BEHÖVER. DET ÄR SANNERLIGEN VÄCKELSE I LUFTEN… Detta är bara ett axplock av vad människor har sagt om  Eldskonferensen vi precis avslutat på Kortebogården i Jönköping. Jag, och hela teamet som medverkade under konferensen, är överväldigade av den Gudsnärvaro, smörjelse och härlighet som präglade mötena. Kvällsmötena, som varade över fyra timmar varje kväll, har utan tvekan varit något av det härligaste jag varit med om i Sverige.

På varje kvällsmöte kunde alla närvarande från första stund känna en påtaglig Gudsnärvaro. Människor blev frälsta, befriade, andedöpta, helade, förnyade, tända, fick profetiska budskap och blev fyllda med eld och kraft. Glädje bröt ut då Jesus gav många ny frihet från bojor och förnyelse i kallelse och tjänst. Det var sannerligen väckelse i atmosfären. De drygt 500 hungriga människor som samlades under konferensens fyra dagar var alla berörda av allt Gud gjorde. Daniel Kanat, Tobias Almhill och jag turades vid att predika och många fler vittnade och medverkade bland annat Hanna Bloom, Lars Magnusson, Lennart & Rosie Åsberg och Ove Pettersson. Det genomgående budskapet under konferensen var att väckelse börjar med  omvändelse och helgelse, den helige Andes eld, kraft och smörjelse till tjänst och att missionskallelsen gäller oss alla.

Ett av många härliga vittnesbörd var en 17-årig tjej som blev frälst, befriad och andedöpt. Hon hade varit bunden av mörkrets bojor, aldrig känt sig älskad och ville ta sitt liv. Fylld av Jesus, totalt förvandlad och som en nyfödd evangelist i Herrens tjänst stod hon på scenen och vittnade. Ett annat starkt vittnesbörd var en 18-årig kille som under många år upplevt att han haft en stenmur runt sitt hjärta, vilket gjorde honom hård, kall och apatisk till allt i livet. Under förbön och profetisk betjäning bröt han ihop och Guds kärlek fyllde honom och tårarna rann nedför hans kinder. Han vittnade om att det var första gången i sitt liv han upplevt Guds Andes beröring. Han sken som en sol när han lämnade mötet. Halleluja! All ära till Jesus!

Amos Makajula, Nathalie Nkama och Margareta Moberg ledde oss i en himmelsk härlig tillbedjan. Guds närvaro var så mäktig i mötena mycket på grund av den frihet som fick råda under lovsången. Tårar rann på flera kinder då Guds Ande vidrörde sitt folk. Lördagkvällen var höjdpunkten. Både Tobias Almhill och Ove Petterson delade starka budskap om ny väckelse i Sverige och när jag skulle börja predika var det som att skära i smör, totalt vidöppen himmel med vidöppna hjärtan som tog emot himmelskt manna från Jesus.

Gud är på gång i vårt land. Det är sannerligen väckelse i luften. Han reser upp ett folk i Sverige som likt frimodiga lejon, fyllda med Guds kärlek och Ande, går fram i sin gudagivna kallelse. Fortsättning på dessa underbara eldskonferenser, där ingen människa leder utan den helige Ande, följer definitivt!

/ Din broder i Kristus
Marcus Bloom