Följ med på Teamresa

Vi har en stor passion att träna och hjälpa nya missionärer ut i tjänst. Vi ger tillfälle för alla teamare att vara aktiva genom att be för sjuka, vittna och predika om Jesus Kristus! Vi vill ge dig möjligheten att få uppleva Apostlagärningarna i nutid och hur Jesus använder just dig!

Jesus sa: ”Skörden är stor, men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han sänder ut arbetare till sin skörd.” Av denna anledning vill vi ge möjlighet för alla som längtar att få komma ut på missionsfältet, att få se apostlagärningarna med egna ögon. Vi i Good News To All People har en stor passion att träna och hjälpa nya missionärer och evangelister upp i sadeln på ”missionshästen” Vi ger tillfälle för alla teamare, beroende på situationen, att predika, spela drama, sjunga, be för sjuka och vittna om Jesus Kristus! Vi vill att du ska möjligheten att uppleva hur Jesus använder just dig!

Vi har nu gjort mer än 90 lyckade teamresor och vi känner Guds längtan i våra hjärtan att bjuda med många fler ut på team bland de onådda folken. Läs andra teamares vittnesbörd och bli inspirerad av vad Gud vill och kan göra i ditt egna liv. Titta på vårt schema för kommande teamresor nedan och kontakta oss så kan vi prata om när det passar bäst för dig att följa med! Världen väntar på Dig!

För att du ska kunna följa med oss på en teamresa till Asien så har vi några grundläggande krav som varje teamare behöver uppfylla. Vi vill betona att den viktigaste förutsättningen för dig är att du älskar Jesus av hela ditt hjärta och längtar efter att göra honom känd bland jordens olika folk. Dessa kriterier är dock viktigt att du kan uppfylla: 

  • Du behöver älska Jesus av hela ditt hjärta och tro att hans missionsbefallningen gäller dig idag.
  • Du behöver vara med på den obligatoriska eldskonferensen innan din resa. På eldskonferensen har vi en särskild teamträff inför just din missionsresa.
  • Du behöver vara minst 18 år eller att du reser tillsammans med din målsman.
  • Du behöver själv ansvara för din ekonomi och omkostnader för resan. Ofta kostar hela teamresan inklusiva resa, mat och boende mellan 12 000- 14 000 SEK.
  • Du behöver vara en ”teamare”, en lagspelare, där du tänker på de andra i teamet, både gällande stöd, bön, uppmuntran och hjälp där det behövs.
  • Du behöver vara med i bön och fasta innan resan och under teamresan så har alla teamare dagligen både sin personliga andakt och bön tillsammans med hela teamet.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss och anmäla dig till någon av våra kommande teamresor. Har du övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna!