Good News To All People är en missionsorganisation som predikar evangeliet om Jesus Kristus för de onådda folken i Asien. Vi har en dröm att vinna fem miljoner människor för himmelriket samt tända och träna en armé av 100 000 skördearbetare för Jesus. Tillsammans kan vi slutföra församlingens viktigaste uppdrag - Missionsbefallningen.

Lär känna ledarna

Marcus & Hanna Bloom

Evangelisterna och ledarna för Good News To All People, Marcus och Hanna Bloom, har predikat evangeliet tillsammans till hundratusentals människor i Afrika och Asien sedan de gifte sig 2002. De brinner för att se missionsbefallningen slutförd så Jesus kan komma tillbaka…

2020-08-13

Det finns en väg igenom!

Vi upplever om och om igen att Gud har planerat något stort och härligt för vårt land Sverige och utöver vår jord. Ibland ser vi omständigheterna, problemen, utmaningarna som definitiva och att det inte finns en väg igenom. Sanningen är den motsatta – för Guds folk och tillsammans med Jesus finns det alltid en väg igenom! Hela Bibeln andas genombrott och segrar i och genom tuffa omständigheter. Vi ser på 2020 som ett år där hela jorden skakas, men också som ett år där Herren förbereder sitt överlåtna och bedjande folk för en ny tid av väckelse, andeutgjutelse och världsmission.

Kalender

24 OKT Kvällsmöte i Aneby
30 OKT - 01 NOV Eldskonferens i Gävle
03 NOV Kanal 10 i Älmhult

TA STEGET – Följ med på Teamresa!

Församlingens viktigaste uppdrag är att evangelisera hela världen innan Jesus kommer tillbaka. Hela skördefältet måste skördas. Alla arbetare behövs i detta skördearbete.

Marcus Bloom

Frälsningsbeslut för Jesus Kristus:
767 682
Skördearbetare tränade:  14 410

WOW – Women Of Worth

Längtar du som kvinna att bli mer använd av Gud? Här på min sida ”WOW – Women Of Worth” delar jag med mig av inspirerande, uppmuntrande och utmanande undervisning som talar särkilt till dig som kvinna. Gud behöver och vill använda alla, inklusive oss kvinnor, som sina dyrbara redskap i denna sista tid vi lever i…

Sista varvet av Missionsbefallningen

Ladda ner boken av Marcus helt gratis!

Fullborda ditt gudagivna syfte

Ladda ner boken av Hanna helt gratis!

Guds högre tankar & vägar

Ladda ner boken av Hanna helt gratis!

Förvandlad för att förvandla

Ladda ner boken av Hanna helt gratis!